Sydney
Hoi allemaal,
Nou inmiddels al helemaal gewend aan de stad en het leven in het hostel. Op dit moment zelfs een was aan het draaien... (?) Dus in de tussentijd maar even internetten:P
Al veel van de stad gezien, vandaag gaan we een kijkje nemen richting het strand.
We zijn nog steeds met zn 4en in het hostel wat erg gezellig is, samen door de stad gelopen, gegeten (fastfood, sorry mam), en een echte party avond gehad! Wat ontzettend leuk was omdat we naar 5 verschillende bars in Sydney gingen, waardoor we weer veel gezien hebben en nieuwe plekken ontdekt hebben. Ook was het een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen! Maar dat heb je al snel in bars natuurlijk...
Ook naar paddys market geweest, wat neer komt op een soort klein Turkije. Maar toch erg leuk, je moet je echt inhouden om niet nu al souveniers te kopen! Paddys market was dichtbijDarling Harbour, de haven van Sydney, wat echt ontzettend mooi is. Ik zou er zo een dag kunnen gaan zitten en alleen maar een beetje rondlopen, foto's maken, boekje lezen... heerlijk.
Morgen ben ik van plan om aan mijn planning te gaan werken, ik ga contact zoeken met de familie waar ik als het goed is volgende week maandag (26 oktober) naar toe ga, en daarna ga ik een surfcursus doen richting Byron Bay (eerste week van november), dus dan ga ik echt reizen richting het noorden!
Foto's plaatsen gaat nog wat moeizaam, omdat niet elke computer het toelaat om op pcasaweb foto's te plaatsen. Maar ik doe mn best om jullie een zo goed mogelijk indruk te geven van wat ik hier allemaal mee maak :D
Het echte aussie zinnetje 'No worries' is inmiddels ook al een aantal keer ter sprake gekomen, vanwege al het geregel, hostels zoeken, simkaart, bellen, enz enz
Ik denk dat mn wasje klaar is haha dus tot de volgende keer, ik vind het ontzettend leuk om jullie berichtjes allemaal te lezen, dus GA ZO DOOR!!!!
kusje anita
Heey mop!
Nu nog heel erg braaf je stukjes aan het schrijven!:D Heel goed!:D
Leuk dat jullie nog steeds met z'n vieren zijn!! Maar wie zijn die vier dan?:P hahahah
Leuk sms stuurde je trouwens!;) Goed bezig hahahah!!!
kus lian
Hi Aniet, je komt zo te horen al in je nieuwe ritme. Ik zag op Google earth dat er een Museum of Modern Art bij de haven is. Niet vergeten!. We missen je natuurlijk maar Toby toch het meest. Hij loopt s'avonds steeds te luisteren of hij de poort hoort! Vergeet niet, mooie, grafische dingen te fotograferen! Kus
Chicky!
Goed te horen dat je je zo vermaakt, leuke foto's. Ik mis je nu al!
Wel goed naar paps luisteren he en veel foto's maken ;-)
Take care!
Dikke kus
Hi mop!
Wat leuk om weer een verhaal van je te lezen! GA ZO DOOR! Whahahaha om jouw zinnetje maar even te lenen :p
Het klinkt allemaal echt super en ik ben best jaloers hoor! Hier heb je nog niks bijzonders gemist, behalve Lian dr verjaardag zaterdag.. Was erg gezellig en we hebben er een nieuw spel bij dankzij Sanne! Super leuk spel hahah maar dat merk je wel weer als je terug komt over een heeeele tijd! :P :(
Nou lieverd geniet nog lekker, ontdek nog meer leuke discotheken en ik hoor snel weer van je!
Dikke kus!
NO WORRIES indeed! Al veel aardige aussies ontmoet? Vast wel :) Byron Bay schijnt DE party city te zijn, dus daar ga je vast heel veel plezier hebben!
Kus
Lieve Aniet,
Wat ontzettend leuk om je verhalen te lezen!
Geniet lekker van alles en wij zijn jaloers op je.
Kus,
Carina & Daan
Lieve schat!
Wat leuk om je eerste verhalen te lezen! Ben nu al jaloers haha. Ben benieuwd naar die surf cursus! Veel plezier nog verder!
Lisa
Hi!
Wat goed om te lezen dat het zo goed gaat!
Leuke foto's ook! Reis je alleen naar Byron Bay of heb je al een reisgenootje gestrikt?
Veel plezier nog!
Kus
Hi Aniet, heeft het zin je fotoruimte op je weblog te vergroten of zet je toch alles op picasaweb?
groetjes.
Lieve Anita,
Praten per computer blijf ik toch iets vreemds vinden, maar is nu de enige manier om van elkaar op de hoogte te blijven.
Leuk om je eerste enthousiaste verhalen te lezen en helemaal top om te vernemen dat je aan het wassen geslagen bent! Het zal zeker niet je laaste wasje zijn...
Geniet van alles wat je meemaakt, wij zullen je zeker volgen.
V eel liefs,
Ans & Huub
Hoi Anita,
Zo te horen en te zien heb jij het daar (redeijk) naar je zin.
Als ik zo de foto's/filmpjes bekijk en op de achtergrond van een filmpje jou hoor zeggen "kijk die oude vent daar gewoon op dat muurtje" dat denk ik die is 100% zichzelf en geniet volledig. Blijf dat doen. Veel plezier