ik ben er. IK BEN ER. IIKKK BEEENNN EEEEEEEEERRRRRRRRRR
Hallo allemaal :)
Na een ontzettend lange, maar erg gezellige vlucht met mijn 6 reisgenootjes ben ik dan eindelijk in Sydney. In het vliegtuig onzelf goed vermaakt door het grote aanbod aan films, muziek en spelletjes (tetris for life!!!). Zelfs af en toe nog even geslapen, en voor de genen die dat niet weten; dat is voor mij heel wat ;) Dag en nacht haalde we door elkaar, was heel raar, om opeens een engels ontbijt (ja inclusief gebakken ei tomaat worst) te krijgen terwijl je maag denkt dat het tijd is voor een diner ;)
Nog even naar buiten geweest in Singapore, maar daar was het zo verschrikkelijk heet om 09.00 smorgens dat we gillend weer naar binnen gingen. Verder ook de stad dus niet gezien, maar toch, kan zeggen dat ik er ben geweest.
Al op dag 1 bevind ik mij in een compleet andere wereld. Afscheid nemen van de bekende, vertrouwde wereld betekend nieuwe mensen, nieuwe omgeving, nieuwe geuren (op dit moment de zweetvoeten van de Aussie achter mij), nieuw klimaat, nieuwe ervaringen.
Onderweg naar het hostel nog een korte sightseeing tour gehad van de buschauffeur, waarbij de belangrijkste vraag bleek: What's the place to be for clubbing? Want daarvoor zijn we hier ten slotte. (..........)
Met z'n 5en nogeven een korte nachtwandeling gemaakt door Sydney maar daarna toch snel het stapelbed in gedoken (met HEEL dik matras dus: heerlijk geslapen).
Over 5 minuten worden we meegenomen op een sightseeing tour waar we natuurlijk erg veel zin in hebben, dus binnenkort meer!
groetjesssss
ps: Ik krijg zo een australische simkaart dus zal de volgende keer mn nummer hier op zetten.
Hi nicht! Gaaf zeg dat het nu écht begonnen is. Wel gek hoor! Wij blijven je verhalen volgen en hopen dat dit een zere onvergetelijke trip en ervaring wordt!
Groetjes Dennis en Moniek
hey meissie,
super vet maar ook onwerkelijk dat je nu in Australie zit.... Ben egt benieuwd naar al je verhalen, je eerste foto's zijn iig typisch down under geworden!!! Hoorde nog van Li dat je mn smsje niet meer gehad had :S mijn telefoon flipt hem echt af en toe... Maar wens je iig heel veel plezier en ben benieuwd of je je aan je afspraak kan houden of dat je hem nu al verbroken hebt, aangezien het clubing een belangrijk onderdeel was van de eerste sightseeing ;)
Dikke kus
Ha Mop, fijn dat het allemaal goed verlopen is! We konden de vlucht per internet goed volgen! Er waren nog sms-berichtjes van Robert en Rick en een kaartje van Lotte. Geniet van alles, veel plezier, dikke kus, Mam
Lieve Anita, Wat leuk, dat we al zo snel jouw eerste belevenissen kunnen lezen. Ik snap wel, dat we je geen geheimpjes op deze manier kunnen vertellen, want iedereen leest heel gezellig mee. We zijn heel trots op je en zijn er helemaal gerust op. Veel plezier en tot de volgende keer.Kusje Oma en Opa
Gek idee hoor, met je "kletsen" terwijl je aan de andere kant van de wereld zit !! Vind het vreselijk stoer van je en ik hoop dat het wordt wat je ervan verwacht. We blijven je reis volgen. Heel veel plezier.
Hi mop!
Ook hier nog even een kort berichtje van mij ;) Super dat je vlucht mee viel! En kan me voorstellen dat het heel erg wennen is kwa tijdsverschil.. maar daar zal je de komende dagen (of misschien nu al) alweer aan gewend zijn ;) Ik ga zo even je foto's bekijken, ben erg benieuwd! :D Lekker trouwens dat het matras zo dik is! hihi had ik niet verwacht van een hostel :p
Nou lieverd heel veel plezier alvast de komende dagen en ik spreek je snel weer!
Dikke kus!
Hee!
Gelukkig hadden we al vernomen dat de thooheys prima smaakte, dus de clubs heb je vast gevonden! Of was 't een pub? ;)
Heb zin om je volgende verhalen te lezen, ga nu ff je foto's checken (zodat ik waarschijnlijk NOG jaloerzer op je wordt ;))
Geniet meis!
ha, vast gezellig ik wens je veel plezier.
maak er wat leuks van.
alle goeds voor het nieuwe jaar en pas goed op jezelf.
en een super leuke website!
geniet er maar van!